Hotel restaurant

Sonnevanck

Sonnevanck Wijk aan Zee ligt aan de strandopgang van WIjk aan Zee. Het restaurant beschikt over een ruim terras. U kunt hier een hapje eten in ons restaurant of iets drinken aan de bar. WIFI is gratis beschikbaar.

Na het eten kunt u nog even een strandwandeling maken en dan lekker slapen in onze prachtige kamers

 

Adres

Hotel Restaurant Sonnevanck
Rijckert Aertzweg 2
1949BD Wijk aan Zee
Tel +31 251 37 5300
www.hotel-sonnevanck.nl
info@hotel-sonnevanck.nl

Bijzonderheden

– Rookvrije kamers
– Restaurant
– Familie kamers
– Bar
– Gratis parkeren
– Huisdieren toegestaan

Kamers

vanaf 

€35,00

Boek nu


Hotel Sonnevanck Wijk aan zee


 

 

Restaurant

Vlees Vis en vegetarische gerechten, uitgebreide lunch en borrelkaart.

Bierkaart

Het oudste recept van Europa is waarschijnlijk wel bier. Bier bij het eten is dus van oudsher al een goede gewoonte. Ambachtelijke bieren, uit allerlei landen, van monnikenwerk tot speciaalbrouwerij; bier nemen wij serieus! Wit, trappist, oerpils en trendbier serveren wij in het juiste glas en op de juiste temperatuur. Net als het huismerk in fluit of vaas. We hebben standaard 11 bieren op tap (waarvan 5 wisseltaps) en ruim 40 soorten op fles, die ook allemaal nog wel eens wisselen. We adviseren u met liefde over welk bier bij welk gerecht past. 

Wijnkaart

Wijn is voor ons zo belangrijk dat we er op het podium een hele wand aan wijden. Naast klassiekers als een mooie ronde cabernet sauvignon of een frisse chardonnay die altijd in huis zijn, hebben we steeds een fraai glas, dat we per partij inkopen. Dat wisselt dus, want op is op. Met zorg zoeken we elk seizoen weer naar goede wijnen voor een nette prijs. Niet iedereen is thuis in wijn, dus zoeken we labels uit die altijd goed bij onze gerechten passen. U kunt zelf iets moois uitzoeken uit de wijnwand, maar we adviseren u natuurlijk ook graag!

 Onze kamers

Sfeervol ingerichte kamers, heerlijke bedden en de zee om de hoek. Maar… geen tv, geen roomservice en op zeven van de elf kamers geen douche. Wel een grote huiskamer beneden met gezellige gasten en een keuken om van te watertanden!

 

Translate »