processing

Surfen in Wijk aan Zee

Surfen in Wijk aan Zee, Wijk aan zee staat bekend om een van de beste surfspots van Nederland, net naast de Noordpier zijn de golven op zijn best. Vanaf april wordt er op deze locatie ook volop surf en kite les gegeven door gediplomeerde instructeurs.  Deze spot wordt het hele jaar druk bezocht door veel surfers uit de gehele wereld. Kortom de beste surfplek van Nederland vind u in Wijk aan Zee.

Op het strand kunt u surfplanken huren, de twee strandpaviljoens zijn het jaarrond open.

Kijk hier voor verschillende foto’s allen gefotografeerd door Ruben Snitslaar

Route

Vanuit Amsterdam:
A9 richting Alkmaar, afslag Beverwijk-Centrum, borden Wijk aan Zee volgen. In het dorp gelijk na de grote dorpsweide linksaf slaan, weg volgen en over de duinenrij rijden. Deze weg loopt langs bizarre gebouwen van de Hoogovens na een paar honderd meter is een klein parkeerterreintje. Als je de weg nog verder volgt kom je bij het parkeerterrein van de Noordpier. Daar kan je de auto parkeren, dan nog een klein stukje te voet verder.

Vanuit Alkmaar:

A9 richting Amsterdam

afslag Beverwijk-Centrum, borden Wijk aan Zee volgen. In het dorp gelijk na de grote dorpsweide linksaf slaan, weg volgen en over de duinenrij rijden. Deze weg loopt langs bizarre gebouwen van de Hoogovens na een paar honderd meter is een klein parkeerterreintje. Als je de weg nog verder volgt kom je bij het parkeerterrein van de Noordpier. Daar kan je de auto parkeren, dan nog een klein stukje te voet verder.

Translate »