processing

Zwembad de Waterakkers

Zwembad de Waterakkers
Zwembad de Waterakkers
Zie website voor de actuele openingstijden

Welkom

Zwembad de Waterakkers is een  overdekt zwembad en heeft een recreatiebad met een wildwaterbaan, een turbodouche en natuurlijk een spectaculaire reuze glijbaan, die de liefhebber na het nodige snelle bochtenwerk weer in het water lanceert; dit alles in een aangename watertemperatuur van 32°C.

Voor alle leeftijden is er een aantrekkelijke zwemactiviteit, van zwangerschapzwemmen voor wanneer het kind zelfs nog niet geboren is tot het senioren zwemmen, een activiteit die ouderen nog veilig kunnen doen tot heel hoge leeftijd.
Ook kan men heerlijk ontspannen in de Hotwirlpooltuin, bestaande uit 4 kruidenbaden. Daarnaast beschikt het zwembad over een doelgroepen/instructiebad en een wedstrijdbad. Beide baden zijn voorzien van een beweegbare bodem, waarmee de mogelijkheden van het zwembad optimaal kunnen worden ingezet voor de diverse groepen.

Bij mooi weer kan men eveneens gebruik maken van een openlucht peuterbad voorzien van diverse speelvoorzieningen, een zit- en ligterras en een ruime speel- en zonneweide met faciliteiten voor beachvolley, badminton en veldvoetbal

Na het zwemmen is er voor de liefhebber een drankje en een hapje in het sfeervol ingerichte zwem- sportcafé. Daarnaast kan men na afloop van het zwemmen het uniek en zeer kindvriendelijke Familierestaurant de Waterakkers bezoeken.

Kortom, het zwembad de Waterakkers biedt alle ingrediënten voor een onvergetelijk zwemfestijn.

Faciliteiten
Subtropisch recreatiebad (32°C) met superglijbaan, Hot Whirlpool (35°C), Wildwaterbaan, Zit- en ligwhirlbank, Turbodouche, Waterval, Peuterglijbaan, Waterpaddenstoel, Hot Whirlpool kruidentuin (37°C), Verwarmd uitzwembad (32°C) en peuterbad; Instructiebad met beweegbare bodem (32°C); 25 meter wedstrijdbad met beweegbare bodem (30°C); Zonneweide met peuterbad.

Faciliteiten

  • Zwembad
  • Speeltuin
  • Buitenbad

Bent u hier geweest ? Schrijf dan hier uw review.

Klantvriendelijkheid
Locatie
Algemene indruk
Translate »