processing

Het Strandhuis

Het Strandhuis
Paviljoen Het Strandhuis
365 dagen per jaar geopend van 10.00 tot 23.00 uur

Welkom

Het Strandhuis te Wijk aan Zee, de plek aan zee om heerlijk te eten en drinken. Wij bedienen u graag van ontbijt tot diner en dat 365 dagen per jaar! Daarnaast kunt u bij ons ook nog eens het hele jaar terecht voor vergaderingen, feesten, trouwerijen, hightea’s of een actieve, sportieve dag in combinatie met een heerlijke BBQ. Het kan allemaal: van trouwerij tot verjaardagsfeest, wij verzorgen het voor u tot in de puntjes!

Tijdens het hoogseizoen is Het Strandhuis  wij vanaf 10.00 uur open tot minimaal 23.00 uur. Trek in een lekker kopje koffie na een lange strandwandeling? En als u een lekkere trek heeft kunt u zichzelf trakteren op ons huisgemaakt gebak van onze eigen patissier.

Tot ziens bij Het Strandhuis in Wijk aan Zee!

Het strandhuis heeft een Green Key certificering en daar zijn we trots op !

Green Key is een bekend internationaal keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche. In Nederland zijn we in 2007 overgegaan van de milieubarometer (sinds 1998) naar Green Key.

Aan dit keurmerk kunt u zien dat de deelnemers er alles aan doen om de druk van onze onderneming op natuur en milieu te minimaliseren. Daarmee gaan Green Key bedrijven net een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist.

Het certificaat kent in Nederland drie niveaus: brons, zilver en goud. Hoe meer milieumaatregelen een recreatiebedrijf heeft ingevoerd, hoe hoger het ‘milieuvriendelijke’ niveau.

Het Strandhuis heeft een: zilveren certificering.

Faciliteiten

  • Eten
  • Drinken
  • Gratis parkeren
  • Op strand
  • Feesten en partijen

Bent u hier geweest ? Schrijf dan hier uw review.

Klantvriendelijkheid
Locatie
Algemene indruk
Translate »