processing

Duinpark Paasdal

Duinpark Paasdal
Midgetgolf / Duinpark Paasdal
OPENINGSTIJDEN (APRIL T/M OKTOBER)
Woensdag t/m zondag - geopend van 10.00 tot 21.00 uur
Voor gezelschappen maken we graag een uitzondering en in overleg gaan we 's avonds wat langer door!
Tijdens de zomervakantie zijn wij elke dag open, maar de keuken is op dinsdag gesloten.

Welkom

Duinpark Paasdal heeft een ruim opgezette 18-holes midgetgolf baan op een unieke plek in Wijk aan Zee. In het kleurrijke restaurant heerst een huiselijke gezelligheid en ongedwongen sfeer en door de verschillende meubels en de prachtig bloeiende planten voelt iedereen zich meteen thuis. Er worden hoge eisen gesteld aan de keuken tegen een scherpe prijs.

Duinpark Paasdal openden in 2011 voor het 50ste seizoen zijn deuren, en door de vele veranderingen hoorden wij kreten als…
“Een oase in de Wijk aan Zeese duinen”
“Een sterrenrestaurant in villa kakelbont”
“Een unieke locatie voor jong en oud”

Een prachtige Midgetgolfbaan met een gezellig restaurant waar hoge eisen worden gesteld aan kwaliteit tegen een scherpe prijs. Een ontspannen plek waar je jezelf kan zijn en kan genieten van alles om je heen. Of het nu gaat om een spelletje Midgetgolf, een kinderfeestje, een diner voor 2, verjaardag of een bedrijfsfeestje. Bij ons is het altijd 100% genieten

In ons restaurant heerst een huiselijke en ongedwongen sfeer. Er wordt gekookt op de klassieke Franse manier met onze eigen twist. De gerechten worden gemaakt met liefde. Uit onze keuken komen alleen verse en eerlijke producten en wij geven de voorkeur aan biologische groenten en fruit. En dat proef  je!

Wilt u heerlijk genieten van de natuur op een sportieve manier dan kunt u bij ons een comfortabele fiets huren met 7 versnellingen. Ook aan de kinderen is gedacht,we hebben verschillende kinderfietsen en voor de allerkleinste voor of achter zitjes.

 

Faciliteiten

  • Midgetgolf
  • Eten en drinken
  • 250 meter van strand
  • 250 meter van centrum
  • Unieke locatie

Bent u hier geweest ? Schrijf dan hier uw review.

Klantvriendelijkheid
Locatie
Algemene indruk
Translate »