processing

Camping de Banjaert

Camping de Banjaert
Camping de Banjaert
Openingstijden:
Het gehele jaar geopend

Welkom

Camping de Banjaert.
Het natuurvriendenhuis heeft 80 bedden in grotendeels 2-persoonskamers. In de gezamenlijke keuken kunt u zelf een maaltijd klaarmaken.
Het kampeerterrein heeft twee velden met elektriciteit voor caravans en tenten, een trekkersveld en plaats voor vijf campers.
Goede basisvoorzieningen. Te boeken via onze website www.banjaert.eu of www.nivon.nl/accomodaties

Het huis op camping de Banjaert, gebouwd in 2006, is door de RECRON aangemerkt als een ****accomodatie. Er zijn 35 comfortabele slaapkamers, verdeeld over twee verdiepingen.
De meeste kamers zijn tweepersoonskamers; twee kamers, met eigen sanitair, zijn geschikt voor mindervaliden. Er zijn twee grote recreatie- en eetruimtes en een huiskamer. Deze drie gemeenschappelijke ruimtes heb- ben een prachtig uitzicht op het aangrenzende duingebied. Er is een grote, moderne keuken, waar meer mensen tegelijk kunnen koken, maar er is ook vol- doende faciliteit om voor grote groepen tegelijk te koken.

Achter de grote parkeerplaats van camping de Banjaert ligt de familiecamping met 40 kampeerplaatsen en ruimte voor 4 campers.
Het toiletgebouw voldoet aan de moderne eisen; met een minder-validetoilet/douche, ook zijn er koelkasten, centrifuge en wasmachine beschikbaar.

 

 

Faciliteiten

  • Camping
  • Appartementen

Bent u hier geweest ? Schrijf dan hier uw review.

Klantvriendelijkheid
Locatie
Algemene indruk
Translate »