processing

Bed en breakfast Villa Eva Rosa

Bed en breakfast Villa Eva Rosa
Bed en breakfast Villa Eva Rosa
Openingstijden:
365 dagen per jaar geopend

Welkom

Bed en breakfast Villa Eva Rosa is gelegen in het gemoedelijke kustplaatsje Wijk aan Zee. Vanuit deze villa heeft u een weids uitzicht over het ‘groene hart’ van Wijk aan Zee; de Dorpsweide.
De bed en breakfast ligt op vijf minuten loopafstand van het sfeervolle dorpscentrum met zijn vele restaurantjes en barretjes.Villa Eva Rosa ligt op 8 minuten loopafstand van het strand. Als u bij ons de hoek om gaat komt u in het Noord Hollands duinreservaat waar u heerlijk kunt wandelen en fietsen tot aan Den Helder aan toe!

Appartementen
Alle appartementen van onze bed en breakfast hebben een eigen entree.Alle keukens en keukenblokken in de appartementen zijn voorzien van inductiekookplaat, magnetron en koelkast. Tevens zijn er koffie- en theefaciliteiten, borden, bestek, glazen en kopjes.

Op loopafstand van ons bed en breakfast bevindt zich de Spar waar u elke ochtend verse broodjes kunt kopen, in de zomermaanden ook op de zondagen. Alle appartementen kunnen dan ook met of zonder ontbijt geboekt worden, de keuze is aan u.

Bij elk appartement hoort een eigen tuinzitje, zodat u tijdens zonnige dagen op het balkon of in de gemeenschappelijke tuin/binnenplaats kunt zitten.

Indien u uw fiets wilt meenemen, hebben wij daar een schuur voor die afgesloten kan worden.

Faciliteiten

  • Overnachten
  • Vrij parkeren
  • Vrij internet
  • Eigen keuken

Bent u hier geweest ? Schrijf dan hier uw review.

Klantvriendelijkheid
Locatie
Algemene indruk
Translate »