processing

Bazaar Beverwijk

Bazaar Beverwijk
Bazaar Beverwijk
Elk weekend geopend van 8:30 - 18:00 uur

Welkom

Bazaar Beverwijk; Sinds de allereerste’ Zwarte markt’ in de voormalige groente en bloemenveiling werd gehouden, stromen er ieder weekeinde tienduizend mensen richting Beverwijk. Vanaf de turbulente start in 1980 groeide de Beverwijkse weekendmarkt uit tot Europa’s grootste overdekte markt. Wekelijks komen er meer dan 80.000 dagjes mensen op ‘kraamvisite’. Marktkoopmannen voor een dag of voor het leven. Ze staan broederlijk naast elkaar achter de ruim 3000 kramen en marktwinkels. Met een onvoorstelbaar groot en goedkoop aanbod aan handel vanuit de hele wereld. Van antiek aardewerk via exotisch eten, vers fruit, kokette kleding, verse vis tot aan zilveren zegelringen. De zestien immense markthallen zijn verdeelt over de Zwarte markt, de grand Bazaar, Computerbeurs en de Oosterse markt.

De grootste overdekte markt

Bazaar Beverwijk “Verrassend veelzijdigheid, gezellig, lekker eten, een dagje uit” zijn woorden die bij bezoekers opkomen, als ze het over De Bazaar hebben. De diversiteit van producten, horeca en culturen maakt een bezoek aan De Bazaar een ware belevenis, een gezellig uitje. In meer dan 30 jaar is De Bazaar van “Zwarte Markt” tot Europa’s grootste overdekte markt gegroeid.

Uitgebreid shoppen bij 2000 winkels en kramen voor nieuwe en 2e hands spullen. Mooie woonaccessoires, trendy kleding, curiosa, kinderspeelgoed, keukengereedschap, gadgets.

 

Faciliteiten

  • Markt

Bent u hier geweest ? Schrijf dan hier uw review.

Klantvriendelijkheid
Locatie
Algemene indruk
Translate »